Coordonatorii de călătorie

Pe această pagină:


Prezentare Generală

Dacă sunteţi reprezentatul unei agenţii de turism sau al unei agenţii de plasare de forţă de muncă pe teritoriul SUA care stabileşte constant programări pentru interviul de viză în numele clienţilor companiei, puteţi crea un profil de coordonator călătorie în sistemul nostru, online.

În loc de a crea câte un profil nou pentru fiecare aplicant în parte, sistemul online vă permite să gestionaţi şi urmăriţi aplicaţiile de viză pentru toti clienţii dumneavoastră folosind un singur profil. Folosind această interfaţă centralizată puteţi programa, reprograma, anula sau confirma interviurile clienţilor dumneavoastră. Astfel, este eliminată necesitatea creării mai multor profile, a parolelor şi a verificării externe a programărilor clienţilor dumneavoastră. Această aplicaţie nu doreşte să înlocuiască programările de grup sau celelalte programe enumerate la secţiunea "Cazuri speciale de vize".

De reţinut:

  • Dacă un aplicant solicită o programare în regim de urgenţă, nu efectuaţi programarea de pe profilul de coordonator de călătorie. Aplicantul trebuie să-şi programeze interviul individual.
  • Dacă programaţi mai mulţi aplicanţi în acelaşi timp, grupul va avea aceeaşi data de programare. Dacă solicitanţii de viză nu călătoresc împreună trebuie programaţi la intervale de timp diferite, pentru a avea date de interviu diferite.
  • Nu puteţi solicita o programare de grup de pe un profil de coordonator de călătorie. Pentru a putea soliticita o programare de grup, accesaţi profilul de bază. Vizitaţi secţiunea “Programări de grup” pentru mai multe informaţii.

Instrucţiuni pentru a accesa opţiunea Coordonator de Călătorii şi pentru a administrarea programărilor multiple

Pasul 1
Autentificaţi-vă şi creaţi un profil în sistemul nostru online. Dacă aveţi deja un profil, treceţi la pasul 2.

Pasul 2
Trimiteţi un e-mail la travel-coordinator@ustraveldocs.com cu numărul UID în câmpul subiect. Această operaţiune vă ofera posibilitatea să programaţi interviuri de viză în calitate de coordonator de călătorie. Numărul UID poate fi găsit în partea dreaptă a ecranului, lângă numele dumneavoastră de utilizator. Nu este necesar să adăugaţi un text în corpul acestui e-mail.

Mai jos găsiţi un exemplu care vă indică unde puteţi găsi numărul UID:

 

Pasul 3
Asteptaţi 5 minute pentru ca adresa dumneavoastră de email să fie procesată, după care daţi click pe link-ul "Pagina Principală", din colţul din stânga sus. Veţi vedea că informaţiile de pe ecranul principal şi meniul s-au modificat. Meniul din stânga va include şi opţiunile "Caută programarea" şi "Istoricul programărilor".

 

Pasul 4
Dacă sunteţi gata pentru a programa un interviu, daţi click pe "Programare interviu". Veţi introduce informaţiile despre de tipul de viză, consulat, categoria de viză şi informaţiile solicitantului de viză. Sistemul va solicita să alegeţi o anumită dată pentru interviul de viză al clientului dumneavoastră şi va afişa detaliile confirmării acestuia.

Pasul 5
Puteţi continua să adăugaţi alţi clienţi pe profilul dumneavoastră şi puteţi programa mai multe interviuri. Dacă doriţi să vizualizaţi interviurile programate anterior, puteţi da click pe "Caută programarea" sau "Istoricul programărilor".

"Istoricul programărilor" vă permite să vizualizaţi toate programările la interviu. Dacă daţi click pe butonul plus de culoare verde, puteţi vizualiza rapid informaţiile clientului, precum data programării interviului, categoria de viză, adresa de e-mail a aplicantului şi UID-ul său. De asemenea, puteţi organiza lista clienţilor dumneavoastră în funcţie de data programării la interviu, tipul de viză pentru care aplică sau statusul aplicării.

Notă: Vă rugăm să reţineţi că opţiunea "Istoricul programărilor" are limitări din punct de vedere al capacităţii de stocare a datelor referitoare la programările efectuate. De aceea, informaţiile din această secţiune nu trebuie să înlocuiască propria evidenţă a interviurilor programate.

 

Opţiunea de căutare a programării vă permite să efectuati o acţiune în numele clientului dumneavoastră. După cum se poate observa în exemplul de mai jos, puteţi accesa scrisoarea de confirmare a programării, puteţi reprograma, puteţi actualiza informaţiile de livrare a documentelor sau anula interviul clientului dumneavoastră.

 

Informaţii suplimentare

Notă: Dacă schimbaţi tipul profilului, din utilizator individual în utilizator de tip coordonator de călătorie nu mai puteţi programa un interviu pentru dumneavoastră. Pentru a vă putea programa propriul interviu, trimiteţi un alt e-mail latravel-coordinator@ustraveldocs.com cu numărul UID în câmpul subiect.  Astfel, se va dezactiva profilul de coordonator de călătorie. Când vă programaţi propriul interviu, va trebui să eliminaţi toate programările stabilite anterior pe ecranul cu "Dependenţi". Pentru a reactiva prioritatea de coordonator de călătorie, după ce v-aţi programat interviul, trimiteţi un nou email şi accesul dumneavoastră va fi repus în funcţiune.