Perioadele de aşteptare până la programare

Pe această pagină:


Prezentare generală

Toate cererile sunt prelucrate cu maximă eficacitate, iar Ambasada Statelor Unite doreşte să scurteze cât mai mult cu putinţă perioadele de aşteptare până la programare. Cu cât mai repede stabiliţi o programare, cu atât şansele de a participa la interviu la data şi la ora dorite de dumneavoastră vor fi mai mari.

Se recomandă ca solicitanţii de vize temporare să transmită cererea cu cel puţin trei luni înainte de data preconizată a călătoriei. Reţineţi: depuneţi cererea din timp!

Solicitanții de viză care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova și nu locuiesc în Republica Moldova trebuie să facă o programare din locurile alocate rezidenților altor țări. Vă atenționăm că perioada de așteptare pentru rezidenții altor țări este semnificativă. La moment nu există locuri disponibile pentru următoarele câteva luni. Vă rugăm să verificați periodic pagina web deoarece locurile pentru programare sunt alocate cu doar o lună înainte.

Termenul de prelucrare a vizei

Deşi termenul de procesare a vizei este în mod normal de trei zile lucrătoare, termenul de procesare în anumite cazuri poate varia datorită circumstanţelor specifice şi altor cerinţe speciale.

Perioadele de aşteptare şi disponibilitatea