Cum ne descurcăm?

Ca parte a unui proces de continuă îmbunătăţire, suntem angajaţi în monitorizarea calităţii serviciilor și produselor oferite. Am aprecia opinia dvs. cu privire la performanţa noastră (toate răspunsurile sunt anonime). Apăsaţi aici pentru a completa un sondaj rapid.

Contactaţi-ne

Pe această pagină:


Program de funcţionare

Agenţii call center-ului, vorbitori de limbă engleză, română şi rusă, vă stau la dispoziţie de luni până vineri, între 8 a.m. şi 4 p.m. . Call center-ul este închis în weekend, de sărbătorile naţionale locale şi americane respectate de Ambasada S.U.A. .

  • Live Chat: Vă rugăm să vă asigurați că utilizați un browser Chrome, Firefox, Safari sau Opera. Pentru a discuta cu un reprezentant de servicii pentru clienți, vă rugăm să faceți clic pe butonul "LIVE CHAT" de mai jos, introduceți informațiile solicitate și apăsați pictograma chat. Sesiunea va fi securizată și criptată. Pentru a facilita furnizarea serviciilor noastre, folosim cookie-uri de sesiune. Prin utilizarea acestui serviciu, sunteți de acord cu condițiile acestuia.

 

 

Verificati statusul solicitarii dumneavoastra de viza

Daca solicitati o viza temporara puteti verifica statusul solicitarii de viza si aplicatia DS-160 online aici introducand locatia interviului si numarul DS-160. Daca solicitati o viza de imigrare veti introduce numarul cazului.

Optiuni urmarire pasaport

Pentru comoditatea dumneavoastră, există mai multe opţiuni din care puteţi alege pentru a urmări unde se află paşaportul dumneavoastră.

Instant: Introduceti numarul pasaportului pentru a verifica statusul. Daca pasaportul este pregatit pentru ridicare, va rugam sa procedati la ridicarea lui intr-un interval de timp rezonabil. Daca pasaportul nu este ridicat, va fi trimis inapoi la Ambasada sau Consulat.

 

 

E-mail: Trimiteţi un e-mail la adresa passportstatus@ustraveldocs.com, iar în câmpul subiect şi/sau în corpul mesajului introduceţi un număr de paşaport valabil, la fel ca atunci când a fost introdus pentru programare. Nu includeţi niciun alt text. Veţi primi un răspuns automat cu statusul.

Faceţi click pentru a mări

Informaţii de contact

Dacă aveţi nevoie de ajutor cu solicitarea dumneavoastră de viză sau doriţi să aflaţi mai multe despre cum se poate obţine o viză pentru călătoria în Statele Unite, vă rugăm să ne contactaţi prin oricare dintre modalităţile de mai jos. Consultanţii nostri va stau la dispoziţie prin telefon, e-mail sau chat.

E-mail: pentru a lua legatura cu un consultant prin e-mail va rugam sa ne scrieţi la
support-moldova@ustraveldocs.com.

Telefon: Vă rugăm să contactaţi reprezentantul serviciului clienţi la unul dintre aceste numere de telefon:

  • Apelanţi din Moldova: Apelaţi +373 22 893060
  • Apelanţi din Statele Unite: Apelaţi 703 988 7104
  • Click to Talk: Puteți vorbi cu noi direct prin browser-ul dvs., de pe orice dispozitiv. Acest serviciu este gratuit și utilizează o conexiune la internet. Sesiunea este criptată și securizată.

    Vă rugăm să vă asigurați că utilizați un browser Chrome, Firefox, Safari sau Opera. Pentru început, faceți clic pe butonul “Click to Talk” de mai jos, introduceți informațiile solicitate și apăsați pictograma telefon. Vă rugăm să vă asigurați că ați activat funcțiile audio ale dispozitivului dvs. sau acordați permisiunea dacă vi se solicită pentru: microfon și difuzor.
    Funcționalitatea widget-ului a fost limitată în mod intenționat doar la opțiunile de mesagerie și conexiuni audio. Comunicarea este securizată. Camera dvs. web nu este accesată în niciun moment! Pentru a facilita furnizarea serviciilor noastre, folosim cookie-uri de sesiune. Prin utilizarea acestui serviciu, sunteți de acord cu condițiile acestuia.

 

 

Raportare fraudă

Vă rugăm să ne contactaţi la fraud@ustraveldocs.com în cazul în care aţi plătit taxe adiţionale pentru efectuarea plăţii taxei de solicitare a vizei, efectuarea programării sau trimiterea către/returnarea documentelor de la Secţia Consulară.