Cum ne descurcăm?

Ca parte a unui proces de continuă îmbunătăţire, suntem angajaţi în monitorizarea calităţii serviciilor și produselor oferite. Am aprecia opinia dvs. cu privire la performanţa noastră (toate răspunsurile sunt anonime). Apăsaţi aici pentru a completa un sondaj rapid.

Contactaţi-ne

Pe această pagină:


Program de funcţionare

Operatorii serviciului de relaţii cu clienţii, vorbitori ai limbilor engleză, rusă şi română sunt pregătiţi să vă asiste în intervalul de la 8:00 - 19:00 de luni până vineri. Centrul de apeluri este închis sâmbăta, duminica, pe 25 decembrie şi pe 1 ianuarie.

Verificati statusul solicitarii dumneavoastra de viza

Daca solicitati o viza temporara puteti verifica statusul solicitarii de viza si aplicatia DS-160 online aici introducand locatia interviului si numarul DS-160. Daca solicitati o viza de imigrare veti introduce numarul cazului.

Optiuni urmarire pasaport

Pentru comoditatea dumneavoastră, există mai multe opţiuni din care puteţi alege pentru a urmări unde se află paşaportul dumneavoastră.

Instant: Introduceti numarul pasaportului pentru a verifica statusul. Daca pasaportul este pregatit pentru ridicare, va rugam sa procedati la ridicarea lui intr-un interval de timp rezonabil. Daca pasaportul nu este ridicat, va fi trimis inapoi la Ambasada sau Consulat.

 

 

E-mail: Trimiteţi un e-mail la adresa passportstatus@ustraveldocs.com, iar în câmpul subiect şi/sau în corpul mesajului introduceţi un număr de paşaport valabil, la fel ca atunci când a fost introdus pentru programare. Nu includeţi niciun alt text. Veţi primi un răspuns automat cu statusul.

Faceţi click pentru a mări

Informaţii de contact

Dacă aveţi nevoie de ajutor cu solicitarea dumneavoastră de viză sau doriţi să aflaţi mai multe despre cum se poate obţine o viză pentru călătoria în Statele Unite, vă rugăm să ne contactaţi prin oricare dintre modalităţile de mai jos. Consultanţii nostri va stau la dispoziţie prin telefon, e-mail sau chat.

E-mail: pentru a lua legatura cu un consultant prin e-mail va rugam sa ne scrieţi la
support-moldova@ustraveldocs.com.

Telefon: Vă rugăm să contactaţi reprezentantul serviciului clienţi la unul dintre aceste numere de telefon:

    • Apelanţi din Moldova: Apelaţi +373 22 893060
    • Apelanţi din Statele Unite: Apelaţi 703 988 7104

Skype for Business: Pentru a lua legătura prin intermediul Skype cu unul dintre consultanţii noştri în intervalul orar 8:00am – 19:00, vă rugăm să adăugaţi un nou contact la contul dumneavoastra Microsoft sau Skype for Business cu numele de ustraveldocs-moldova@ustravelhub.com.

Vă rugăm să verificaţi ID-ul de Skype al call center-ului înainte de a-l adăuga ca şi contact. ID-ul nostru este ustraveldocs-moldova@ustravelhub.com. Agenţii nu vor cere să efectuaţi plata taxei de solicitare prin telefon; insistăm să verificaţi modalităţile de plată a taxei de solicitare viză – secţiunea “Bancă şi opţiuni de plată” a acestui website, înainte de a efectua plata. Agenţii call center-ului nu vor oferi informaţii prin opţiunea de chat a Skype. Opţiunea de mesagerie instant este disponibilă pe această pagină, dar printr-o aplicaţie diferită.

Vă rugăm să daţi click pe iconiţa de mai jos, pentru a vă asigura că vă veţi conecta la ID-ul de Skype corect.

Skype Me™!

Mesagerie: Pentru a discuta cu un agent de call center, daţi click pe imaginea de mai jos.

Raportare fraudă

Vă rugăm să ne contactaţi la fraud@ustraveldocs.com în cazul în care aţi plătit taxe adiţionale pentru efectuarea plăţii taxei de solicitare a vizei, efectuarea programării sau trimiterea către/returnarea documentelor de la Secţia Consulară.