Selectarea locaţiei de ridicare a documentelor

Pe această pagină:


Prezentare generală

Trebuie să selectaţi o locaţie de ridicare a documentelor unde să vă fie transmis paşaportul, înainte de programarea interviului de viză. Atunci când selectaţi locaţiei de ridicare a documentelor dumneavoastră, asiguraţi-vă că numărul cazului de imigrare este indicat în notificarea Ambasadei. Dacă cererea dumneavoastră de viză este aprobată, TNT vă va trimite paşaportul cu viza la locaţia de ridicare pe care aţi selectat-o în profil. Acest serviciu nu presupune taxe suplimentare.

Important:

Toți aplicanții IV care se înregistrează pentru a selecta locația de livrare a documentelor trebuie să aibă un numar unic UID, pentru a-şi putea ridica paşaportul.

Vă rugăm să printați pagina de confirmare a Înregistrării Adresei IV şi să o aduceti la Ambasadă în ziua interviului.

Pentru a printa pagina de confirmare a Înregistrării Adresei IV vă rugăm să vă înregistrați cu user-ul şi parola, faceți click pe Înregistrare Adresa IV, selectați tipul de viză, completați câmpurile cu informațiile din paşaport, alegeti cea mai apropiată locație TNT şi apoi printați pagina de confirmare a Înregistrării Adresei IV.

Acţiuni suplimentare

Pentru a vă înregistra online locaţia de ridicare a documentelor, faceţi click aici.
Pentru a modifica locaţia de ridicare a documentelor, faceţi click aici.
Pentru a înregistra sau modifica locaţia de ridicare a documentelor prin intermediul call center-ului, faceţi click aici.