Programare

Pe această pagină:


Prezentare generală

În general, un cetăţean al unei ţări străine care doreşte să intre în Statele Unitele trebuie mai întâi să obţină o viză, respectiv fie o viză temporară pentru şedere temporară, fie o viză de imigrare, pentru reşedinţă permanentă. Cetăţenii ţărilor eligibile pot avea, de asemenea, dreptul să călătorească în Statele Unite fără viză, prin Programul VWP. În cazul în care nu sunteţi eligibil pentru Programul VWP sau călătoriţi pentru studii, lucru sau schimburi culturale, trebuie să solicitaţi eliberarea unei vize temporare.

Solicitanţii de vize pentru Statele Unite trebuie să se prezinte personal la interviul de viză la Ambasada S.U.A. Pentru acest interviu trebuie să stabiliţi o programare, fie online folosind această pagină web, fie apelând centrul de apeluri.

Documente justificative

Pentru o programare pentru o viză temporară, trebuie să aveţi pregătite următoarele informaţii şi documente:

  • Un paşaport valabil pentru călătoria în Statele Unite cu o dată de valabilitate care să depăşească cu cel puţin şase luni perioada pe care intenţionaţi să o petreceţi în Statele Unite (exceptând situaţia în care acordurile speciale încheiate cu o anumită ţară prevăd anumite excepţii. Dacă în paşaportul dumneavoastră sunt incluse una sau mai multe persoane, fiecare persoană care doreşte viză trebuie să depună câte o cerere;
  • Chitanţa de plată a taxei de solicitare a vizei (MRV);
  • Pagina de confirmare a formularului DS-160;
  • Adresa dumneavoastră de e-mail;
  • Dacă este cazul, documentele solicitate în funcţie de clasa vizei (cum ar fi aprobarea petiţiei în cazul vizelor pe bază de petiţie; mai multe informaţii despre tipurile de vize şi despre fiecare în parte sunt disponibile aici).

Restricţii aplicabile reprogramărilor

Există un număr limitat de reprogramări posibile. Vă rugăm să vă organizaţi , astfel încât să nu fiţi nevoiţi să achitaţi încă o dată taxa de solicitare a vizei.

Acţiuni suplimentare

Realizarea unei programări
Modificarea programării dumneavoastră