Politica privind confidenţialitatea

Pe această pagină:

Informaţii importante despre utilizarea acestei pagini web

Confidenţialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. În consecinţă, am elaborat prezenta politică pentru ca dumneavoastră să puteţi înţelege modul în care colectăm, utilizăm, comunicăm şi divulgăm, precum şi cum facem uz de datele dumneavoastră cu caracter personal. Prezentăm în continuare reperele politicii noastre privind confidenţialitatea.

  • Acest site web foloseste ,,cookies” in scopul unei functionari imbunatatite. ,,Cookies” reprezinta fisiere text de mici dimensiuni stocate pe computerul dumneavoastra care permit anumitor parti ale site-ului sa functioneze la o calitate superioara. Daca doriti sa schimbati configurarile, va rog sa dati click aici.
  • Anterior sau în orice moment al procesului de colectare a informaţiilor cu caracter personal, vom comunica scopul colectării respectivelor informaţii.
  • Vom colecta şi vom utiliza informaţiile cu caracter personal doar pentru îndeplinirea scopurilor specificate de noi şi pentru alte scopuri compatibile, cu excepţia situaţiei în care obţinem consimţământul persoanei în cauză sau când ne este impus prin lege.li>
  • Vom păstra informaţiile cu caracter personal doar atât cât este necesar pentru atingerea acestor scopuri.
  • Vom colecta informaţiile cu caracter personal prin mijloace legale şi juste, şi, unde este cazul, cu cunoştinţa sau consimţământul persoanei în cauză.
  • Datele cu caracter personal trebuie să prezinte relevanţă pentru scopurile în care sunt utilizate, şi, în măsura în care aceste scopuri impun, trebuie să fie corecte, complete şi actuale.
  • Vom proteja informaţiile cu caracter personal prin mijloace de protecţie şi securitate împotriva pierderii sau furtului, precum şi împotriva accesării, divulgării, copierii, utilizării sau modificării neautorizate.
  • Vom pune prompt la dispoziţia clienţilor informaţii despre politicile şi practicile noastre cu privire la gestionarea informaţiilor cu caracter personal.

Suntem dedicaţi desfăşurării activităţilor noastre în conformitate cu aceste principii pentru a ne asigura că este protejată şi menţinută confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal.